top of page

Cyber Security

I den teknologiske verden vi lever i er det dessverre lett å bli "hacket". Vi tilbyr sikkerhetstiltak som gjør det vanskeligere for en eventuell hacker å få tak i ditt firma sin sensitive informasjon.

Managed Detection & Response sørger for at du stopper kunnskapsrike personer som ønsker å spre skadelig programvare, stjele private data, som påloggings informasjon, sammen med økonomisk og personlig informasjon. Ved å få tilgang til målene sine, og avhengig av motivene, kan hackere enten stjele, manipulere eller ødelegge systemdata.

 

E-post er viktig å få kontroll på. Vanligste angrep i dag foregår rett på e-post i for av skadevare eller phiskeforsøk. Mange er i dag utsatt uten å vite om det. Igjennom deres mail system fortsetter hackere å svindle andre bedrifter og private.

SAFE sikker nettside.png

Med Cyber Security overvåker vi deres datasystem. Unngå hackere og utpressing av deres bedrift.

Stadig flere små og mellomstore bedrifter blir utsatt for hacking. 

Kundeinfo, personnummer, private meldinger, kontonummer, lønningslister og mye annet misbrukes av svindlere.


Dette er utpressing av bedrifter og enkeltpersoner som gjerne kalles "hacker attack", blackmail og ransomware/maleware.

Data- og informasjonssikkerhet er uhyre viktig og bør være en av din bedrifts hovedprioriteringer.

Hackere er normalt ansvarlige for å lage skadelig programvare, som ofte brukes til å infiltrere datastyrte nettverk og systemer.

De motiveres vanligvis av personlig eller økonomisk gevinst, men kan også delta i spionasje, protester eller bare nyte spenningen. Hackere kan være alle fra amatører til erfarne og kunnskapsrike personer som ønsker å spre skadelig programvare, stjele private data, som påloggings informasjon, sammen med økonomisk og personlig informasjon.

Ved å få tilgang til målene sine, kan hackere enten stjele, manipulere eller ødelegge systemdata.

Sikkerhet på nettside
cyber security

“Vi går igjennom din sikkerhet som virus program, brannmur, VPN løsning (for de som jobber hjemme) Dette er elementer som uvitenhet kan ødelegge mye for bedriften. Reduser den digitale sårbarheten med økt sikkerhet..”

bottom of page