koding

Cyber Security

Sørg for at du stopper kunnskapsrike personer som ønsker å spre skadelig programvare, stjele private data, som påloggingsinformasjon, sammen med økonomisk og personlig informasjon. Ved å få tilgang til målene sine, og avhengig av motivene, kan hackere enten stjele, manipulere eller ødelegge systemdata.

Forskjellige typer hacking?

Black Hat - stor skade

Black hat-hackere er normalt ansvarlige for å lage skadelig programvare, som ofte brukes til å infiltrere datastyrte nettverk og systemer. De motiveres vanligvis av personlig eller økonomisk gevinst, men kan også delta i spionasje, protester eller bare nyte spenningen. Black hat-hackere kan være alle fra amatører til erfarne og kunnskapsrike personer som ønsker å spre skadelig programvare, stjele private data, som påloggingsinformasjon, sammen med økonomisk og personlig informasjon. Ved å få tilgang til målene sine, og avhengig av motivene, kan hackere med svart hatt enten stjele, manipulere eller ødelegge systemdata.

 

Grey Hat - risiko for skade

Som navnet antyder, bruker disse personene aspekter fra svart-hvite hatthacker, men vil vanligvis oppsøke sårbarheter i et system uten eierens tillatelse eller kunnskap. Mens de rapporterer eventuelle problemer de støter på til eieren, vil de også be om en slags kompensasjon eller insentiv. Hvis eieren ikke svarer eller avviser deres forslag, kan en grå hatthacker utnytte de nyvunne feilene. Grå hatthackere er ikke ondsinnede av natur, men prøver å få sin innsats belønnet. Siden hackere med grå hatt ikke har tillatelse til å få tilgang til systemet av eieren, blir handlingene deres til slutt ansett som ulovlige, til tross for alarmerende funn de måtte avsløre.

 

White Hat - Cyber Security

Også kjent som "etiske hackere", de er ofte ansatt eller kontrakt med selskaper og statlige enheter, og jobber som sikkerhetsspesialister på jakt etter sårbarheter. Mens de bruker de samme metodene som hackere med svart hatt, har de alltid tillatelse fra systemets eier, noe som gjør handlingene deres helt lovlige. White hat-hackere implementerer strategier som penetrasjonstester, overvåker sikkerhetssystemer på stedet, sammen med sårbarhetsvurderinger. Etisk hacking, begrepet som brukes til å beskrive arten av hackere med en hvit hatt, kan til og med læres gjennom uavhengige kilder, opplæring, konferanser og sertifiseringer.

 

Er du i risiko sonen? Bestill et Cyber Security produkt i dag

Pen Testing rapport

Flere bedrifter opplever hacking av PC og dermed inngang til bedriftens hjerte. Der finner de fakturaprogram, kundelister og nødvendig info for å holde firma i gang. Ved å sette på passord får ikke du igjen nødvendig informasjon før du har betalt. Unngå dette med sikkerhetstest fra oss.

Overvåking - MDR

Vi følger kontinuerlig med på din bedrift og avdekker eventuelle sikkerhetshull som åtte oppstå. Det er alltid vanskelig med å finne ut hva som er svindel eller ekte. Vi går igjennom servere, e-post servere, DLP løsninger m.m. Er du stor på internett så er det smart med overvåkning. 

SAFE Internett

I lang tid har utdaterte nettsider vært en risikofaktor på internett. Mange bedrifter vet ikke at de er utsatt. I den senere tid har omfanget av hackerangrep kommet til mindre bedrifter. De tar over PC og du må betale for å få den tilbake.

Pris på Cyber Security

Cyber Security rapport

Pris kr. 25.000,-

Overvåking - pris pr. prosjekt

Internett SAFE inkludert i våre nettsider