expert nettside

EXPERT

Dette er produktet for deg som ønsker en 100% tilstedeværelse på internett. Her skaper du deg en samlingsplass for tusenvis av besøkende. Du kan etablere et forum, en samlingsplass på internett for folk med samme interesse. Der kan de diskutere, dele interesse og utveksle kontaktinfo med hverandre. Midt oppi denne bikuben av mennesker så kan du vise de veien til dine produkter og tjenester.

Hva får du med Expert Nettside?

På Expert nettside så skreddersyr vi din bedrift til forum og blogg. Dermed utvider du markedsføringen til nettopp det du vil. Å få trafikk mot dine produkter. Et eksempel kan være at du selger fiskeutstyr. Med et forum så kan medlemmene fortelle sine beste fiskehistorier, du kan dele forumet inn slik at det omfatter fiskevann, fiskekroker, friluftsutstyr og hvordan binde "fluer"

Det du gjør nå er å etablere et samlingssted på internett, hvor tusenvis av mennesker deler samme interesse. Når de besøker forumet, så har de også tilgang til dine produkter. Det ligger på samme nettadresse.

 

Ønsker du å samle inn donasjoner til humanitære formål eller andre organisasjoner er Expert nettside ideell. Dette skreddersyr vi til akkurat det du måtte ønske å promotere.

Alt som skrives i forum og blogg kan deles av lesere, de kan kommentere og skrive innlegg selv. Dette styres av deg og hvor mye du ønsker de skal kunne gjøre. Du har mulighet til å legge inn automatisk trekk fra bankkort til medlemmer, fordelt på måned, halvår eller årlig. Send ut kampanjer, tilbud og annet du ønsker de skal se. Medlemmene har mulighet til å abonnere på innlegg fra favoritter og mye mer.

 

Expert har for øvrig de samme funksjonene som du finner på Project nettside. Expert er nettside for de som satser 100% på internett.

Optimalisert for Google

Kjør en knallhard SEO plan - optimaliser hvert eneste element og gjør nettsiden til en "bikube" for Google og andre søkemotorer. Vi indekserer din nye nettside og kobler den også opp mot Sosiale Medier

Sikker kobling https

Samtidig har alle våre nettsider en sikker kobling https. Det sørger for at utveksling av info mellom nettside og kunde forblir mellom de og ikke ut på internett som en åpen dialog. Dette for deg og dine kunder sin sikkerhet.

Call to Action

Action to Call elementer er gjort i samarbeid med din markedsføringsplan. Vi setter en handling over til neste, slik at det går automatikk på det du ønsker. Ønsker folk pristilbud og du har det klart - så får de det 1 minutt etter de har spurt.

Responsivt design

Det betyr at nettsiden vises på alle enheter som PC, laptop og mobil. Dette er viktig element da over halvparten av de som bruker internett søker med mobiltelefonen. Dette er et krav fra Google.

SAFE Internett

Sikkerhet er et nødvendig valg i vårt sortiment. Alle våre nettløsninger kommer med SAFE internett. Det vil si at våre elementer på nettsiden er sikret for risikohull. Mange websider i dag har utdaterte moduler - som er mer utsatt for hacking på internett.

Design av nettsiden

Project er en nettside for de som synes Start Smart ikke strekker til. Project drar konseptet lengre for å tilfredsstille de besøkende på en god måte. Vi bruker mye forhåndsdesignet maler og tilpasser.

Pris på Project nettside

Webside leveres ferdig satt opp.

Pris oppstart kr. 24.900,- en gang.

Pris webhotell kr. 990,- pr. mnd.

Pris SAFE kr. 990,- pr. år.

- - - - -

Totalpris 1 år kr. 37.770,-

Deretter pr. år kr. 12.870,-

expert nettside