App`s - Mobile Applikasjoner

Jo mer vi bruker våre smart telefoner - jo mer aktuelt er mobile App`s. Vi tenker kanskje ikke over hvor mye vi egentlig bruker det, men det ligger allerede godt innarbeidet i folket. Bare tenk når du åpner Facebook på mobilen, Snap Chat eller logger inn på banken din. Alt har blitt så enkelt og vi blir stadig mer avhengig av de.

Mobile App`s
Trenger ditt firma en mobil App? Vi leverer komplette løsninger

Finnes du ikke på Google Play og App Store - så eksisterer du ikke
Dette sier fagfolk. Vi mener vi ikke er der riktig ennå, men at vi allerede er godt innarbeidet med appèr er det ingen tvil om. Det som kanskje stemmer med uttalelsen er den tilknytningen vi får til produktet. Vi blir raskt avhengig og det vi liker bytter vi ikke bort. Dermed er en app med og gjør dine kunder trofaste. Tenk bare på en bank app. Alle banker har det og så enkelt å gå inn, sjekke saldo, føre over penger, betale der og da... det har blitt enklere for oss.​

Appèr krever en startpris og vedlikehold


Tenker du å anskaffe deg en app, så er det viktig å legge inn et budsjett til vedlikehold. Ting skjer og en app som ikke fungerer er værre enn å ikke ha en app. Pris på en app er ikke så enkelt. Her kommer det an på hvilken funksjoner du ønsker at den skal inneholde. Jo mer avansert, jo mer jobb med produksjonen og dermed større startpris.

 

Det vi kan si er at vi har vårt produksjonsteam i et lavkostland. Dermed reduserer vi kostnaden og kan gi en startpris som er god i dette markedet. Men en app til under kr. 50.000 er vanskelig, Da kan du bruke en App generator - for da er det ikke noen avanserte funksjoner der. Fra startprisen vår og oppover får du mye for pengene. Vi kan også levere kombinert nettside og app - samlet.

App
Hva kan vi gjøre med en mobil App?

Mulighetene er mange. Aller først vil en god app styrke din merkevare. Så kommer det an på hvilken bransje du er i. Du har dating app`er, bank app, hotell app og mange andre tjenester. Tenk på Spotify som har all verdens musikk i en app. En app er et digitalt verktøy som vi kan skreddersy og app utvider din digitale forretningside.

Bare tenk på fjernkontrollen. Nå kan du bruke mobilen som fjernkontroll via en app. Sjekk temperatur på hytta med en app. Det er nok bare din fantasi som setter grenser for hva en app kan brukes til.

 

Med elektriske biler så kan du varme opp bilen - før du setter deg inn i den. Har noen parkert helt oppi døren din så kan du få bilen til å kjøre frem, slik at det blir enklere å sette seg inn.

 

 

Markedsføring på App

har du noen gang gått forbi noe og fått reklame for det på mobiltelefonen? Det ligger mye i Appèr som vi kan skreddersy for din bedrift.

Kontakt oss for mer informasjon til en skreddersydd løsning for dere. 

mobile applikasjoner