top of page

Optimaliserte nettsider

Responsive nettsider
Call to Action

Hva betyr egentlig optimaliserte nettsider og hvor stor betydning har det for deg? 

Når vi optimaliserer nettsidene, så gjør vi de synlig for søkemotorene. Vi lager en informasjon (som du ikke ser) til søkemotorer - slik at de enkelt kan få et riktig inntrykk av hva din webside handler om. Da må vi skrive noen koder som for deg er usynlige, men som søkemotorene leter etter. Når dette gjøres riktig,  så sparer du tusenvis av kroner i markedsføringsbudsjettet. 

De som ikke gjør denne jobben gir sine kunder en økt kostnad på "kunstig" markedsføring senere. Med kunstig så menes det at da må bedriften betale annonsering på internett for å gi søkemotorene den samme informasjon - som vi legger inn under produksjonen. 

Hva betyr det at nettsidene er responsive?
responsive nettsider PC
responsive nettsider nettbrett
responsive nettsider mobil

Et responsivt design er nødvendig for at websiden skal vises riktig på alle steder som PC, laptop, mobiltelefonen, nettbrett m. m. ​

Du har kanskje sett nettsider på nettbrettet eller mobiltelefon - hvor linker ligger oppå teksten eller andre forstyrrende elementer som gjør at nettsiden ikke blir vist frem riktig. Kanskje et bilde ligger over tekst eller feil som gjør at besøkende ikke får gått videre ditt de ønsker. 

Derfor må vi ha et responsivt design, slik at alle flater vises helt riktig. Dette er veldig viktig ovenfor Google. Denne søkemotoren straffer de som ikke har mobilvennlige nettsider. De setter din side bakerst i søk. Da koster det enda mer å få nettsiden synlig på søk og dine annonse-kroner blir brukt helt unødvendig.   

Hva betyr Cyber Security og SAFE internett
http-to-https.png

Faren for å bli hacket ser ut til å vokse. Derfor er det viktig å ha en god sikkerhet online. Det er det Cyber Security handler om. Det å sikre din PC mot hacking og innbrudd utenfra. 

Årsaken til at dette er så viktig ligger i 3 parts moduler som du kan legge inn på nettsiden. Et veldig populært og fint opplegg som brukes mye i bl.a. WordPress. I og med WordPress er en åpen løsning, så er det mange som har "nøkler" inn til systemet. Da er det 2 ting som er viktig; passord og oppdateringer. 

Men mange slurver med begge deler. De bruker samme passord overalt og det er heller ikke så avansert. En kodeknekker ville ikke brukt mange sekundene på å få tilgang. 

Når den da får tilgang der - og det samme passordet blir brukt på alt, så er veien kort til sensitiv informasjon som ligger på din PC. 

Oppdateringer er like viktig. Det finnes mange moduler som blir brukt på en nettside. På vår nettside som du leser på nå, så ligger det en chat nederst til høyre. Det er en modul som vi synes er viktig for våre kunder, da den gjør det enklere å komme i kontakt med oss. 

Men det ligger flere fordeler på den modulen  -som du ikke ser. I det du kom på nettsiden vår nå, så fikk vi vite om at du var der. Du har en besøkende, kom det på en melding fra systemet. Hvis jeg ønsket, så kunne jeg klikket på meldingen og sendt deg et spørsmål via vår chat nederst til høyre. Jeg kunne f.eks spurt om det var noe spesielt du så etter....  eller om det var noe jeg kunne hjelpe deg med. 

Men denne chat modulen trenger mer for å yte best mulig service. Den trenger blant annet en hengelås øverst til venstre på URL linjen. Hvis det ikke er en hengelås der (du finner den når du titter opp til venstre, ved siden av pilene frem og tilbake, samt oppdateringsikonet) så er ikke vår samtale via chatten privat lengre, Slike sider bør du unngå. Det samme gjelder innsending- skjemaer  m.m. og det er her oppdatering er så viktig. 

Hvis en modul har et sikkerhetshull, så vil utvikler tette det snarlig og sende ut en oppdatering til brukere. Men hvis du har fått deg en nettside bygget i WordPress og det er ingen som vedlikeholder din nettside lengre, så får du heller ikke info om nødvendige oppdateringer. Det er ikke sikkert du hadde skjønt hvordan du skulle oppdatere heller. I slike tilfeller så trenger bare en hacker å legge ut en kode, så svarer din nettside at den er åpen og gir hacker adressen dit. 

Slikt fungerer det ikke på vår plattform. Vi opererer med et lukket system, slik at oppdateringer går automatisk og at sikkerheten er optimal. Vi kaller det SAFE Internett, 

webside for entreprenør
call to action

Call to Action er et viktige elementer på en nettside. De gir dine besøkende mulighet til å utføre handlinger som du ønsker de skal gjøre. Det kan være en link med "kjøp nå" eller "bestill time her". Det som er perfekt med Call to Action er at de virker 24/7, selv når du sover. Dermed kan besøkende, enten de jobber turnus eller bor i andre tidssoner - utføre det de ønsker på din hjemmeside, selv om din bedrift er stengt.  

Vi skreddersyr din nettside tilpasset dine ønsker og behov

Kontakt oss for en gjennomgang av hva du ser etter. Ønsker du mye automatikk og kraftige verktøy for en stor online satsning eller ser du etter en landingside for å promotere ditt produkt? Vi finner veien sammen til et best mulig resultat. 

Flexibility

Fordeler med ny nettside 

I tillegg til de fordelene som vi har skrevet om tidligere som "optimalisert for Google", "responsivt design" enkel redigering" og "Cyber Security" - så har vi automatikk. 

La nettsiden jobbe for deg. Enten du sover eller er opptatt i møte, så kan besøkende utføre handlinger som nettsiden vil ta seg av. Det er ikke kunstig intelligens vi snakker om, men programmering av hva som skal skje når folk utfører visse handlinger. 

 

Så kan vi legge inn en blogg. Eller enda større - et forum. Er du et revyteater så legger vi inn videoer. La folk oppleve hva du byr på. Se eksempel her: Skien Revyteater - Skotfoss

Ønsker du flere språk så legger vi inn de forskjellige du velger. Se et eksempel her: Crypto Security

vi leverer også et CRM system som gjør at du holder oversikt over alle innkommende dialoger fra kunde, enten det er 2 dager siden eller flere år. Så fort du søker opp kunde så ligger historikk der. Du kan også sende pristilbud, bruksanvisninger m.m. Det går også an å lage automatikk på utsending, slik at når folk trenger en bruksanvisning så legger de inn mail adressen sin og systemet sender bruksanvisningen automatisk av gårde, når du spiser middag. Alt skjer med en gang. Det er god service.  

Booking av timer, bord på restaurant, hytte eller rom på hotell. Mange forskjellige registreringsskjema slik at folk kan sende inn den informasjonen som du har behov for.  

Kontakt oss gjerne for spørsmål og skreddersydde løsninger.

fordeler med ny nettside
bottom of page