• Global Web Partner

Vær tilgjengelig med mobilt kontor

Gå ikke glipp av noe. Betjen din bedrift selv når du ikke er på kontoret. Med vårt "mobile kontor" er du tilgjengelig overalt. Legg automatikk i det du ønsker og systemet jobber for deg 24/7 hele året. Alt dette kan bestilles i våre Project og Expert nettsider.Mobilt kontor på reise
Ha kontoret med deg overalt

Mobilt kontor

Er du i en bedrift som jobber utenfor kontoret, så gjør vårt "mobilt kontor" det enklere for deg. Med full oversikt slipper du å måte sitte på kveldene og prøve å huske hvem som ringte, sendte meldinger, hvem som skulle faktureres og mye annet.


Du får din egen sekretær med denne løsningen. Du kan legge inn påminnelser, sende filer, fakturere, ha full oversikt over dialog pr, kunde g mye mer.

Du bestemmer selv hva som skal skje i egen rekkefølge. Du har nettsiden med deg på mobilen og kan raskt svare besøkende som henvender seg.


Oppfølging av kunder

Har du en kampanje som skal ut til kundene dine? Et nyhetsbrev som du skulle ha sendt for lenge siden?

Alt dette ordner du med vårt CRM system. Ha full kontroll på hvem som kontakter bedriften, historikk på samtalene og notater som blir gjort underveis.

Du kan lage kampanjer og nyhetsbrev i et tidlig stadiet og sende det ut på dato. Det betyr at du lager en julehilsen i mai og setter utsendelsesdato 24 desember- hvor du ønsker alle dine kunder en god jul og godt nytt år.Live Chat

Få med Live Chat og ha direkte kontakt med kunder.

Ofte så lurer besøkende på noe og sender inn et spørsmål. Gi de den positive opplevelsen med å få svar med en gang. Når de sender et spørsmål, så får du opp en beskjed på din mobil - likt som en sms. Svar med en gang og de besøkende opplever deg som et seriøst og service innstilt firma.

Du vil dermed konkurrere sterkere mot andre, som svarer senere på henvendelser.


Legg folk i grupper

Få et godt system på alle som henvender seg. Lag forskjellige grupper og koble opp tjenester de er interessert i.

Noen ønsker bare nyhetsbrev, andre vil ha beskjed når det er kampanjer.

Når folk har forespurt på pris, legg de i en gruppe og følg de opp en uke senere. Kanskje de ikke har bestemt seg ennå. Dette kan skreddersys og lage automatikk i. Da jobber systemet for deg 24/7 hele året.


Hvem passer dette for?

Alle som er utenfor kontoret, enten det er arbeid i en grøft eller på forretningsreise. Spar lange kvelder til kos, i stedet for å sitte og rekonstruere dagens hendelser. Gjør det via mobilen - når kunden har sendt en forespørsel. Hent opp faktura, pristilbud eller skriv et blogginnlegg.

1 visning