nettside project

PROJECT

Med Project får du en optimalisert nettside som jobber for deg. 24 timer i døgnet alle dager i året. En slags "online sekretær" som aldri blir sliten, ikke krever mer lønn og holder orden på din satsning på internett.

Hva får du med Project Nettside?

Det som skiller Project nettside fra Start Smart ligger mest bak i dashbordet. Her kan du få mye av det som skjer online - over til mobilen. Om du er på farten, så har du all aktivitet fra kunder lett tilgjengelig. Chat med de som har spørsmål, enten du er på kontoret eller ute på oppdrag.

Få kontroll over alle henvendelser fra dine kunder. Full oversikt på alt og lett å finne frem i.

Få påminnelse på fakturering, få svar på pristilbud, lag alle kampanjer tidlig og send de ut på dato. Det er et eldorado av muligheter og det meste kan automatiseres.

Optimalisert for Google

Kjør en knallhard SEO plan - optimaliser hvert eneste element og gjør nettsiden til en "bikube" for Google og andre søkemotorer. Vi indekserer din nye nettside og kobler den også opp mot Sosiale Medier

Sikker kobling https

Samtidig har alle våre nettsider en sikker kobling https. Det sørger for at utveksling av info mellom nettside og kunde forblir mellom de og ikke ut på internett som en åpen dialog. Dette for deg og dine kunder sin sikkerhet.

Call to Action

Action to Call elementer er gjort i samarbeid med din markedsføringsplan. Vi setter en handling over til neste, slik at det går automatikk på det du ønsker. Ønsker folk pristilbud og du har det klart - så får de det 1 minutt etter de har spurt.

Responsivt design

Det betyr at nettsiden vises på alle enheter som PC, laptop og mobil. Dette er viktig element da over halvparten av de som bruker internett søker med mobiltelefonen. Dette er et krav fra Google.

SAFE Internett

Sikkerhet er et nødvendig valg i vårt sortiment. Alle våre nettløsninger kommer med SAFE internett. Det vil si at våre elementer på nettsiden er sikret for risikohull. Mange websider i dag har utdaterte moduler - som er mer utsatt for hacking på internett.

Design av nettsiden

Project er en nettside for de som synes Start Smart ikke strekker til. Project drar konseptet lengre for å tilfredsstille de besøkende på en god måte. Vi bruker mye forhåndsdesignet maler og tilpasser.

Pris på Project nettside

Webside leveres ferdig satt opp.

Pris oppstart kr. 14.900,- en gang.

Pris webhotell kr. 490,- pr. mnd.

Pris SAFE kr. 990,- pr. år.

- - - - -

Totalpris 1 år kr. 21.770,-

Deretter pr. år kr. 6.870,-

nettbutikk