optimalisert nettside

START SMART

Ønsker du en god nettside, men rimelig - så er dette et perfekt valg. 

Til kun kr. 5.990,- får du alt det gode en nettside skal inneholde. 

Den skal være responsivt design - altså synlig på alle enheter som datamaskin, labtop og mobiltelefon.

Hva får du med Start Smart Nettside?

Optimalisert for Google

Nettsiden kommer ferdig optimalisert for Google. Vi legger inn informasjon til søkemotorer under produksjonen og kobler dette opp til Google før lansering. Det vil allikevel være fordel å fortsette med SEO arbeidet - da dette er en kontinuerlig jobb. 

Sikker kobling https

Samtidig har alle våre nettsider en sikker kobling https. Det sørger for at utveksling av info mellom nettside og kunde forblir mellom de og ikke ut på internett som en åpen dialog. Dette for deg og dine kunder sin sikkerhet.

Call to Action

Action to Call - elementer er salgsfremmende på din nye nettside. Vi lager dem slik at dine besøkende enkelt og raskt kan utføre handlinger. Dette skreddersyr vi i samarbeid med din markedsføringsplan. 

Responsivt design

Det betyr at nettsiden vises på alle enheter som PC, laptop og mobil. Dette er viktig element da over halvparten av de som bruker internett søker med mobiltelefonen. Dette er et krav fra Google.

SAFE Internett

Sikkerhet er et nødvendig valg i vårt sortiment. Alle våre nettløsninger kommer med SAFE internett. Det vil si at våre elementer på nettsiden er sikret for risikohull. Mange websider i dag har utdaterte moduler - som er mer utsatt for hacking på internett.

Design av nettsiden

Start Smart nettside leveres med 4 faner. Tekst og bilde sendes inn innen 3 uker, ellers blir det brukt ill. bilder og standard tekst.

Vi bruker forhåndsdesignet mal tilpasset deres bransje.

Pris på Start Smart nettside

Webside leveres ferdig satt opp.

Pris oppstart kr. 5.990,- en gang.

Pris webhotell kr. 990,- pr. år.

Pris SAFE kr. 990,- pr. år.

- - - - -

Totalpris 1 år kr. 7.970,-

Deretter pr. år kr. 1.980,-

Kosttilskudd nettside